JuliaI
JuliaI

JuliaI

Премиум
badge 5 лет с нами! badge Награда за 10 очков репутации badge За 10 сообщений!
Регистрация
09/02/2019
Сообщения
43
Репутация
45
Автор: MasterClass.com
Название: Габриэла Камара учит мексиканской кулинарии (2020)

6c0c9d213abd331d55fbfbe968dda29c.jpg

Автор: MasterClass.com
Название продукта: Габриэла Камара учит мексиканской кулинарии / Gabriela Cámara Teaches Mexican Cooking
Год выпуска: 2020
Страна: США
Тематика: Кулинария
Тип раздаваемого материала: Видеоурок
Продолжительность: 03:26:18

Трейлер:

Язык: Английский
Перевод: Отсутствует
Язык субтитров: Английский
Ссылка на видеокурс на сайте производителя:
Авторизуйтесь, чтобы посмотреть скрытый контент.

Описание:
Знаменитый шеф-повар Габриэла Камара научит вас готовить любимые мексиканские блюда в домашних условиях, от вкусной сальсы до тако аль-пастора.

01.Meet Your Instructor: Gabriela Cámara
Meet your new instructor: internationally acclaimed chef and restaurateur Gabriela Cámara. Gabriela shares how she became a chef, the origin story of her famed restaurant Contramar in Mexico City, and her philosophy on food and hospitality.
02.Making Masa
It’s hard to overstate the historical, cultural, and nutritional importance of corn in Mexico. Gabriela gives an overview of this staple ingredient, its heirloom varietals, and the processes for nixtamalization and grinding to produce masa.
03.Tortillas de Maíz | Corn Tortillas
Using the masa she made in the previous lesson, Gabriela shows you how to make fresh tortillas while explaining her own personal history with tortilla making. Learn how to best store and reheat your tortillas.
04.Salsa Verde Cruda & Salsa Brava | Raw Salsas
Gabriela demonstrates how to prepare the two raw salsas found on every table at Contramar: salsa verde cruda, a vibrant tomatillo and avocado salsa, and salsa brava, a spicy mix of onions and habanero peppers.
05.Tacos al Pastor | Achiote-Marinated Pork Tacos
Tacos al pastor are the signature street food of Mexico City. Gabriela teaches you how to prepare an at-home version, which includes how to make an adobo rub, marinate the meat, cook pineapple, and assemble (and eat) the tacos.
06.Pescado a la Talla | Red and Green Roasted Fish With Refried Beans
A favorite at Contramar, pescado a la talla is a whole, butterflied fish with an Italian-driven green sauce on one side and a spicier Mexican red sauce on the other. Learn how to re-create this dish, select fresh fish, and make refried beans.
07.Desayuno: Huevos Rancheros | Fried Eggs With Two Salsas
Gabriela makes her favorite breakfast: huevos rancheros divorciados, with a red salsa on one side and a green salsa on the other. She incorporates fresh tortillas and refried beans from previous lessons.
08.Salsa Tatemada | Charred Salsa
Using a traditional Mexican molcajete (a mortar and pestle), Gabriela creates a rich, charred, red tomato–based salsa. She also discusses the concept of la milpa, the centuries-old symbiotic crop-growing system.
09.Tostadas de Atún | Tuna Tostadas
Often imitated, tostadas de atún is one of Contramar’s most popular dishes. While showing you how to make it, Gabriela tells you how she developed the tuna tostada and its fusion of Mexican, Italian, and Japanese influences.
10.Quesadillas Doradas | Golden Quesadillas
Mexico City’s take on the quesadilla is usually cheeseless, masa-based, and fried. Gabriela demonstrates how to make quesadillas doradas and introduces you to huitlacoche, a kind of corn fungus that is sometimes referred to as the Mexican truffle.
11.Aguachile de Camarón | Raw Shrimp in Lime and Chile
Aguachile is an acidic, spicy appetizer of seafood cured in lime juice. This aguachile is made of shrimp, lime, quick-pickled red onions, and a chile-based sauce.
12.Tamales de Guayaba | Guava Tamales
Using the masa made earlier in the class, Gabriela teaches you how to make dessert tamales with a guava filling.
13.The Art of the Details
Gabriela offers parting thoughts on the importance of hospitality in Mexican culture, how caring about every detail of a dish yields the best results, and why you should never compromise on quality ingredients.


Скачать:
Авторизуйтесь, чтобы посмотреть скрытый контент.
 
Последнее редактирование модератором:

Создайте учетную запись или войдите, чтобы комментировать или скачивать материалы!

У вас должна быть учетная запись, чтобы оставлять комментарии

Зарегистрироваться

Создайте учетную запись. Это просто!

Авторизоваться

У вас уже есть аккаунт? Войдите здесь.

Похожие темы

JuliaI
Ответы
7
Просмотры
12K
Mhiaruli
JuliaI
Ответы
2
Просмотры
3K
Vlados44
Vlados44
Сверху Снизу